Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Big Buddha

Big Buddha Phuket: Øens ikoniske monument

Big Buddha, eller Den Store Buddha, er en af Phukets mest imponerende attraktioner og en uundgåelig destination for enhver besøgende på den thailandske ø. Denne monumentale statue, der troner majestætisk over øen, tilbyder ikke blot en visuel oplevelse, men også en dyb spirituel rejse.

Historien bag Big Buddha

Byggeriet af Big Buddha begyndte i 2004, og monumentet blev officielt indviet i 2015. Statuen er dedikeret til Buddha og symboliserer fred og velstand. Den er designet i traditionel thailandsk stil med et moderne twist, hvilket gør den til et unikt eksempel på thailandsk kunst og kultur.

Big Buddha Phuket
5

En monolitisk skønhed

Den Store Buddha er en enorm statue, der står 45 meter høj og er bygget af hvid marmor, hvilket gør den både strålende og majestætisk. Statuen er placeret på Nakkerd Hill, som tilbyder en spektakulær udsigt over Phuket by og dens omkringliggende områder. Selvom det er muligt at se Big Buddha på lang afstand, er det i nærheden, at dens skønhed virkelig kommer til sin ret.

Spirituel betydning

Big Buddha er mere end blot en turistattraktion; det er et vigtigt religiøst og spirituelt sted. Mange besøgende kommer her for at meditere, søge indre ro, eller blot nyde den fredfyldte atmosfære. Templet omkring Big Buddha er også et populært sted for buddhistiske ceremonier og ofringer.

Temple Carving At Big Buddha Phuket
6

Udsigt og oplevelser

Fra toppen af bakken, hvor Big Buddha står, er der en betagende panoramaudsigt over Phuket. Det er en ideel lokation for at tage fantastiske billeder og nyde den naturlige skønhed, som øen tilbyder. Området omkring Big Buddha inkluderer også små butikker, hvor man kan købe souvenirs og lokale håndværk.

Praktiske oplysninger

Big Buddha er let tilgængelig med bil eller scooter, og der er parkeringspladser til rådighed nær site. Entréen er gratis, men donationer til vedligeholdelse og opførelse af yderligere templer og faciliteter er velkomne. Det anbefales at bære passende påklædning, da det er en religiøs sted; skuldre og knæ bør være dækket.