Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Hoi An Viet Nam Two Unidentified Asian Female Tourists In Traditional Vietnamese Conical Hats Walk
Hoi An - Ture og udflugter

Hoi An - Ture og udflugter

Når I besøger Hoi An i Vietnam, er der utallige spændende oplevelser at udforske i denne charmerende by, som er kendt for sine velbevarede gamle huse, farverige lanterner og pulserende markeder. I kan for eksempel tage på en guidet rundtur gennem den historiske gamle bydel, hvor I kan beundre de smukt bevarede handelshuse, templer og den ikoniske Japanske Bro. Eller I kan opleve det lokale håndværk på en cykeltur gennem de frodige rismarker og besøge traditionelle landsbyer, hvor I kan se, hvordan silke, keramik og lanterner bliver lavet.

For dem, der elsker kulinariske oplevelser, er Hoi An det perfekte sted at deltage i en madlavningsklasse, hvor I kan lære at lave autentiske vietnamesiske retter med ingredienser købt på de travle markeder. Hvis I vil udforske naturen, kan I tage en tur til de idylliske Cham-øer, hvor I kan snorkle og dykke i det krystalklare vand og opleve det rige marine liv. I kan også tage en afslappende bådtur på Thu Bon-floden ved solnedgang og nyde synet af byen, der lyser op i tusindvis af lanterner.

Vi har udvalgt en række ture og aktiviteter, som vi varmt kan anbefale til jer, der besøger Hoi An.

Det viste ture kan købes hos vores samarbejdspartner, GetYourGuide. Du bestiller plads på en tur ved at klikke på den. Læs mere om regler/betingelser nederst på siden.

Ture og udflugter - Vores forslag

Powered by GetYourGuide

Sådan bestiller du

Hvis du ønsker at bestille en af de viste ture, skal du klikke på den. Herefter kan du se priser, vælge datoer og lave en tilmelding og betaling.

Du kan se detaljer om afhentningssted og tidspunkt for turene, når du bestiller. Ligeledes fremgår turenes varighed, og du kan også se betingelser for afbestilling.

Det med småt: Check Point Travel samarbejder med GetYourGuide, som står for formidlingen af alle de viste ture og udflugter. Har du spørgsmål til din bestilling, ønsker du at ændre din bestilling, eller oplever du problemer ved bestilling af turen eller i forbindelse med selve turen, så skal du henvende dig direkte til GetYourGuide eller leverandøren af turen. Kontaktinformation fremgår af din bestilling.