Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Istock 872834400

Hvor skal man bo på Phuket? | 11 bedste strande og områder

Phuket, Thailands største ø, er en fantastisk destination, der byder på et væld af forskellige områder og strande, hver med deres egne unikke karakteristika. Her er en guide til nogle af de bedste steder at bo på Phuket, så du kan finde det perfekte område, der passer til dine ferieønsker.

Patong Beach

Patong Beach er kendt som Phukets festhovedstad. Området er fyldt med liv, energi og et utal af barer, natklubber og restauranter. Det er også hjemsted for den berømte Bangla Road, hvor nattelivet er i fuld gang til de tidlige morgentimer. Stranden er bred og hvid, med mange muligheder for vandsport og strandaktiviteter. Patong er ideelt for dem, der søger en livlig atmosfære og masser af underholdning.

Patong Beach
Beyond Kata

Kata Beach og Kata Noi Beach

Kata Beach er en familievenlig strand, kendt for sin afslappede atmosfære og gode surfmuligheder. Her anbefaler vi at bo på Beyond Kata, som er en familievenlig hotelperle eller Mom Tri's Villa Royale.

Kata Noi Beach, lidt syd for Kata Beach, er mindre og roligere, perfekt for dem der søger mere privatliv og ro. Begge strande har krystalklart vand og blødt sand, og området byder på et godt udvalg af restauranter og butikker. Ved Kata Noi Beach anbefaler vi at bo på dette lækre 5-stjernede Katathani Phuket Beach Resort.

Karon Beach

Karon Beach er en af de længste strande på Phuket og tilbyder masser af plads til solbadning og strandaktiviteter. Det er mindre overfyldt end Patong, men stadig tæt på en række restauranter, barer og butikker. Stranden er kendt for sit gyldne sand og klare vand, ideel til svømning og snorkling.

Karon Beach
Kamala Beach

Kamala Beach

Kamala Beach er ideel for familier og dem, der søger en mere afslappet atmosfære. Stranden er mindre turistet end Patong og har roligere vand, hvilket gør den perfekt til børnefamilier. Kamala byder også på en række hyggelige restauranter og caféer langs strandpromenaden.

Nai Harn Beach

Nai Harn Beach er en af de mest naturskønne strande på Phuket. Området er kendt for sin rolige atmosfære og fantastiske landskab med krystalklart vand og frodige, grønne omgivelser. Det er et populært sted blandt både lokale og turister, der søger en fredelig strandoplevelse.

Nai Harn Beach
Bangtao Beach

Bangtao Beach

Bangtao Beach er en lang, rolig strand, der strækker sig over seks kilometer. Området er kendt for sine luksuriøse resorts og afslappede atmosfære. Det er et fantastisk sted at slappe af, nyde solen og deltage i forskellige vandsportsaktiviteter. Bangtao har også et godt udvalg af restauranter og strandbarer. Ved Bangtao Beach anbefaler vi at bo på Saii Phuket Laguna, BWP Bangtao Beach Resort & Spa, eller Angsana Laguna Phuket.

Freedom Beach

Freedom Beach er en afsidesliggende strand, kun tilgængelig med båd eller en udfordrende vandretur. Den er kendt for sin uberørte skønhed og krystalklare vand. På grund af sin afsides beliggenhed er stranden ofte mindre overfyldt, hvilket giver en følelse af privatliv og eksklusivitet.

Freedom Beach
Mai Khao Beach

Mai Khao Beach

Mai Khao Beach er en af Phukets længste strande og er kendt for sin ro og naturlige skønhed. Stranden er ideel for dem, der søger fred og ro væk fra de mere turistede områder. Den ligger tæt på Phuket lufthavn, hvilket gør den praktisk for dem, der har en kortere ferie.

Rawai Beach

Rawai Beach er mere kendt som udgangspunkt for bådture til de omkringliggende øer end for svømning. Området er populært blandt lokale fiskere og byder på nogle af de bedste seafood-restauranter på øen. Det er et godt sted at opleve den lokale kultur og nyde en afslappet atmosfære.

Rawai Beach
Surin Beach

Surin Beach

Surin Beach er kendt for sin eksklusivitet og luksus. Området er hjemsted for flere high-end resorts og fine restauranter. Stranden selv er smuk med hvidt sand og klart vand, og den tiltrækker et sofistikeret publikum. Surin er perfekt for dem, der søger en mere luksuriøs strandoplevelse.

Phuket Town

Selvom Phuket Town ikke har nogen strande, er det et besøg værd for sin rige kultur og historie. Byen byder på farverige bygninger i kinesisk-portugisisk stil, livlige markeder og et væld af lokale restauranter og caféer. Det er et godt sted at opleve det autentiske Thailand og tage en pause fra strandlivet.

Phuket Town

Rejs til Phuket med Check Point Travel

Uanset hvilken type ferie du søger, har Phuket noget at tilbyde. Fra livlige strande fyldt med natteliv til rolige, afsidesliggende steder for afslapning – der er noget for enhver smag på denne fantastiske ø. Find dit hotel på Phuket.

Se alle vores pakkerejser til Phuket her - både som singledestination eller kombineret med andre skønne destinationer i Thailand. Se også et udvalg nedenfor.

LINE ALBUM Trip Zeed 240328 18

15

dage
Phuket, Khao Sok og Khao Lak
  • 5 nætter på 4-stjernet hotel på Phuket
  • Atmosfære og fantastisk strand
  • 2 nætter i nationalparken Khao Sok 
  • 5 nætter på et 4+ strandresort i Khao Lak
  • Restaurant og pool med havudsigt
  • Perfekt til både par og familier

kr. 11.200

Fra kr. 10.800

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
Delux Sea View - 03.jpg

15

dage
Øhop: Phuket, Phi Phi & Koh Yao Yai - Deluxe
  • 4 nætter på Phuket på 4-stjernet strandresort
  • Skøn strand, gode udflugter og hyggelige restauranter
  • 4 nætter på Koh Phi Phi i 4-stjernet luksus-bungalow
  • Tropisk ø-paradis med palmer og hvide sandstrande
  • 4 nætter på Koh Yao Yai på unikt 4-stjernet resort
  • Autentisk ø-liv, skøn strand og fine udflugtsmuligheder
  • Inkl. fly m. bagage, hoteller, transport og morgenmad

Fra kr. 15.350

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
Saaitara Restaurant - 03.jpg

15

dage
Badeferie på Phuket og Koh Yao Yai - Deluxe
  • 7 nætter på 4-stjernet strandhotel på Phuket
  • 8 km hvid sandstrand og hyggeligt byliv i Bangtao
  • 5 nætter på et unikt 4-stjernet resort på Koh Yao Yai
  • Fabelagtig udsigt, 2 flotte pools og en skøn strand
  • Autentisk ø-liv og masser af udflugtsmuligheder
  • Inkl. fly med bagage, hoteller, transport og morgenmad

kr. 9.200

Fra kr. 8.600

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn