Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Adobestock 292909890
Mai Chau - Ture og udflugter

Mai Chau - Ture og udflugter

Når I besøger Mai Chau i Vietnam, er det oplagt at udforske de mange spændende oplevelser, som denne smukke dal har at byde på. Mai Chau er kendt for sine frodige grønne rismarker, traditionelle landsbyer og den afslappede atmosfære, der gør det til et perfekt sted for både eventyr og afslapning.

I kan for eksempel tage på en cykeltur gennem de pittoreske landsbyer og se de lokale, der arbejder i markerne og dyrker ris. Dette giver jer mulighed for at komme tæt på det traditionelle liv og opleve den lokale kultur på nært hold. En anden populær aktivitet er at vandre i de omkringliggende bjerge og besøge skjulte vandfald, hvor I kan nyde den spektakulære udsigt over dalen.

For dem, der er interesserede i kultur, er et besøg i en af de lokale etniske minoritetslandsbyer et must. I kan opleve de traditionelle thailandske langhuse og få en smagsprøve på det lokale køkken, som byder på retter lavet af friske, lokale ingredienser. I kan også tage del i traditionelle danser og musikoptrædener, der ofte bliver arrangeret af de lokale.

Hvis I er til mere afslappede aktiviteter, kan I tage en sejltur på Hoa Binh-søen, hvor I kan nyde den rolige stemning og de smukke omgivelser. En tur til Chieu-grotten er også en oplevelse, hvor I kan udforske de fantastiske stalaktitter og stalagmitter, som grotten gemmer på.

Vi har udvalgt en række ture og aktiviteter, som vi varmt kan anbefale til jer, der besøger Mai Chau.

Det viste ture kan købes hos vores samarbejdspartner, GetYourGuide. Du bestiller plads på en tur ved at klikke på den. Læs mere om regler/betingelser nederst på siden.

Ture og udflugter - Vores forslag

Powered by GetYourGuide

Sådan bestiller du

Hvis du ønsker at bestille en af de viste ture, skal du klikke på den. Herefter kan du se priser, vælge datoer og lave en tilmelding og betaling.

Du kan se detaljer om afhentningssted og tidspunkt for turene, når du bestiller. Ligeledes fremgår turenes varighed, og du kan også se betingelser for afbestilling.

Det med småt: Check Point Travel samarbejder med GetYourGuide, som står for formidlingen af alle de viste ture og udflugter. Har du spørgsmål til din bestilling, ønsker du at ændre din bestilling, eller oplever du problemer ved bestilling af turen eller i forbindelse med selve turen, så skal du henvende dig direkte til GetYourGuide eller leverandøren af turen. Kontaktinformation fremgår af din bestilling.