Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Shutterstock 1464354125
Nem bestilling med Check Point Travel

Nem bestilling

Hos Check Point Travel er det nemt at bestille, for det er dig, der bestemmer hvordan du vil bestille rejsen. Du vælger selv om du vil booke direkte har på siden, sende dine ønsker eller tage et telefonmøde.

Book online og spar tid

De fleste af vores rejser kan bookes online. Du skal bare finde din foretrukne rejse og sende en bestilling af sted.

Vi kvitterer booker derefter rejsen og sender dig en ordrebekræftelse. Du bekræfter din bestilling, når du indbetaler dit depositum på 50% af rejsens pris.

Du kan bestille online 24 timer i døgnet.

Få en skræddersyet rejse og eksperternes råd

Hvis du har særlige ønsker til din rejse, eller hvis du ønsker råd og vejledning, inden du bestemmer dig for din rejse, så kan du sende os en forespørgsel eller booke et telefonmøde med en af vores rejsekonsulenter. Ud fra jeres ønsker udarbejder konsulenten et konkret tilbud, som du kan tage stilling til.

Bestil tilbud her

Hvis du ønsker at bestille, skal du blot give din rejsekonsulent besked. Du bekræfter din bestilling, når du indbetaler depositum på 50% af rejsens pris. 

Nem betaling

Ved stilling skal du betale 50% af rejsens pris. Resten af rejsen skal betales ca. 6 uger før afrejse.

Vi sender en påmindelse, når datoen for din restbetaling nærmer sig, og du modtager naturligvis kvittering for din betaling.

Få hjælp til betalingen

En rejse kan være en stor udskrivning. Derfor tilbyder vi i samarbejde med vores partner Resurs mulighed for at betale rejsen i mindre bider.