Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Universal
Syv fantastiske forlystelsesparker i Orlando

Syv fantastiske forlystelsesparker i Orlando

Der findes næppe nogen anden by i verden med så mange forlystelsesparker i absolut topklasse. Derfor er det oplagt at besøge en eller to af parkerne, hvis I opholder jer i Orlando under jeres rejse til Florida. Nedenfor følger et lille udpluk af Orlandos forlystelsesparker. Valget af netop disse parker skyldes, at det er dem, som vores rejsende helst vil opleve.

1. Disneys Animal Kingdom:

Træd ind i en verden fyldt med magiske og eksotiske dyr i Disney's Animal Kingdom. Denne forlystelsespark er en kombination af en zoologisk have og en forlystelsespark og tilbyder en uforglemmelig oplevelse for hele familien. Se elefanter vandre på savannen, tag på safari for at møde løver og giraffer, og besøg Pandora - The World of Avatar for at udforske en magisk fantasiverden. Oplev spændende forlystelser som Expedition Everest og Kali River Rapids, og nyd fantastiske shows som Festival of the Lion King og Finding Nemo - The Musical.

Læs mere om Disney's Animal Kingdom på deres officielle hjemmeside her.

2. Disneys Magic Kingdom Park:

Velkommen til Disney's ikoniske Magic Kingdom Park! Dette er stedet, hvor eventyr bliver til virkelighed, og drømme går i opfyldelse. Gå gennem Askepots slot og udforsk de syv temazoner, herunder Fantasyland, Adventureland og Tomorrowland. Tag en tur med ikoniske forlystelser som Space Mountain, Pirates of the Caribbean og Splash Mountain. Mød dine yndlingsfigurer, som f.eks. Mickey Mouse og prinsesserne, nyd fantastiske parader og fyrværkeri.

Læs mere om Disney's Magic Kingdom Park på deres hjemmeside her.

3. Epcot:

Epcot er en unik forlystelsespark, der forener teknologi, innovation og internationale kulturer. Tag på en rejse gennem tiden i Future World, og oplev spændende attraktioner som Spaceship Earth og Test Track. Udforsk World Showcase, hvor du kan besøge pavilloner dedikeret til forskellige lange og nyde autentisk mad, underholdning og shopping. Deltag i festlige begivenheder som Epcot International Food & Wine Festival og Epcot International Flower & Garden Festival.

Find mere information på deres hjemmeside her.

4. Universal Studios Orlando:

Træd ind i filmens verden i Universal Studios Orlando. Denne forlystelsespark er perfekt til filmelskere i alle aldre. Tag på en spændende tur gennem filmhistorien med forlystelser som Harry Potter and the Forbidden Journey, Revenge of the Mummy og Transformers: The Ride 3D. Oplev spektakulære shows som cinematic Celebration og Universal Orlando's Horror Make-Up Show. Og gå ikke glip af Wizarding World og Harry Potter, hvor du kan udforske Hogwarts Castle og drikke en ægte butterbeer.

Få mere at vide på deres officielle hjemmeside her.

5. SeaWorld Orlando:

Se fascinerende shows med delfiner, søløver og spændende undervandsdyr. Oplev forlystelser som Mako, Kraken Unleashed og Journey to Atlantis. Få interaktiv oplevelse i Dolphin Cove, og mød majestætiske orcaer i One Ocean-showet. Udforsk dyrelivet og få et indblik i havets fantastiske verden.

Planlæg dit besøg på deres hjemmeside her.

6. Discovery Cove:

Tag på en tropisk rejse til Discovery Cove, hvor du kan svømme med delfiner, snorkle i et koralrev og slappe af på en hvid sandstrand. Dette eksklusive parkområde tilbyder en intim og rolig oplevelse, hvor du kan komme tæt på dyrelivet. Udforsk det eksotiske The Grand Reef, hvor farverige fisk svømmer rundt om dig, og lad dig inspirere af det frodige landskab. Med begrænset adgang kan du være sikker på en afslappende og unik dag.

Læs mere på deres officielle hjemmeside her.

7. Disneys Typhoon Lagoon Water Park:

Dette er muligvis det vildeste og mest spektakulære vandland på kloden. Disney's Typhoon Lagoon Water Park er et paradis for vandhunde – og en oase for hele familien på en varm og solrig dag.

Når du træder ind i parken, bliver du mødt af en fortryllende lagune med krystalklart vand, der indbyder dig til at dykke ned i det kølige, forfriskende vand. Parken er som et malerisk postkort, hvor bølgerne dovent stryger ind over de hvide sandstrande, og frodige, eksotiske planter skaber et tropisk eventyrlandskab. Farverige parasoller hænger i luften og skaber skyggefulde pladser til parkens besøgende.

I Disney's Typhoon Lagoon Water Park er der noget for enhver smag og alder. Uanset om du er til adrenalinfremkaldende vandrutsjebaner, afslappende flodture eller bølgebassiner, er der et utal af unikke og spændende oplevelser. På Mount Mayday kan modige sjæle tage turen ned ad Crush 'n' Gusher, en forrygende vandrutsjebane med høj fart og skarpe sving. For en mere afslappet oplevelse kan du hoppe ombord på Miss Adventure Falls, den længste raftingflod i Florida, der fører dig til en tropisk ø med skjulte juveler og eventyrlige historier.

Læs mere om verdens måske vildeste vandland her: